Museumnetwerken

Wil jij jouw kennis delen en bijdragen aan de verdere professionalisering van de sector? Meld je dan aan voor een van de Museumnetwerken.

Verdeeld over 8 vakgebieden brengen de Museumnetwerken ervaring en talent samen om kennis te delen en in verbinding te blijven. Door middel van LinkedIn-groepen, activiteiten en andere bijeenkomsten kan iedereen op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. Met als doel jezelf, je museum én de museumsector te versterken en nog beter te professionaliseren. 

Door én voor museumprofessionals

Elk netwerk heeft zijn eigen aanjagers: museummedewerkers die ervoor zorgen dat de leden van het netwerk met elkaar in contact komen. Zij willen samen met het netwerk en de Museumvereniging op een laagdrempelige manier kennisdeling, verbinding en ontwikkeling faciliteren voor de museumbranche in alle facetten.  

Praat en denk mee

De Museumnetwerken zijn er voor alle museummedewerkers. Zo maken we samen de museumsector sterk. Wil je je aanmelden voor één of meer van de Museumnetwerken? Klik op het netwerk waar je geïnteresseerd in bent en meld je meteen aan. Heb je vragen over de museumnetwerken? Kijk dan eens op de veelgestelde vragen-pagina of stuur een mail naar Roos Wijnen.

Museumnetwerken