Is je organisatie optimaal voorbereid op calamiteiten?

Dagelijks draag je als museum zorg voor de veiligheid van bezoekers, medewerkers en vrijwilligers. Door BHV’ers te trainen heb je bekwame hulpverleners in huis die weten wat ze moeten doen, wanneer én hoe ze dat moeten doen.  

Zekerheid

De bedrijfsveiligheid borg je echter niet alleen met een BHV-team. Hoe staat het met het RI&E of bedrijfsnoodplan in je museum? Oefen je voldoende op realistische incidenten in combinatie met de collectie? Wellicht ontvangen jullie jongere kinderen waardoor kinder-EHBO belangrijk is. En misschien heeft het museum zelfs wel eens te maken met ongewenst of afwijkend gedrag?​​​​​​​ BHV.NL traint al 30 jaar vol passie, persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid de BHV’ers en EHBO’ers van Nederland. Zij weten wat er nodig is om snel en effectief te handelen. Dit leer je in de cursussen, door vooral te doen binnen de context van je eigen organisatie. Je leert de risico’s herkennen, maatregelen te nemen en snel en effectief te handelen. Door je BHV-cursus jaarlijks te herhalen borg je zekerheid in handelen.

Meer dan alleen BHV

Bij BHV.NL kun je ook terecht voor het opzetten van een bedrijfsveilige organisatie:

Ledenvoordeel

  • Profiteer van aantrekkelijke kortingen tot 35%. Dankzij de jarenlange samenwerking met de Museumvereniging profiteer je van aantrekkelijke kortingen. Vermeld in het opmerkingenveld de klantcode: 11NED48 zodat BHV.NL de korting kan verrekenen.
  • Uit ervaring weet BHV.NL dat er per museum behoorlijke verschillen zijn, en daarmee dus ook andere trainingsbehoeften. Door de brede branche-ervaring kunnen ze je helpen met de beste oplossing en helpen ze bij het juiste veiligheidsadvies. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, maak een adviesafspraak met accountmanager Emiel ter Beest, Junior Accountmanager, 024-844 65 82, of schakel met de museumbranchespecialisten van de commerciële binnendienst: Joëlle ten Haaf – Driessen of Marloes van Amerongen: 024-844 65 64.

Opleidingen

Bij een individuele cursus krijg je tot 30% korting. De cursussen van BHV.NL zijn op meer dan 60 locaties in heel Nederland. Daarnaast kun je een groepscursus bij jou op locatie reserveren. Vanaf 6 cursisten kan BHV.NL de inhoud van de cursus exact afstemmen op de bij jullie aanwezige risico’s. Informeer via het offerteformulier naar de mogelijkheden.

Het incompany aanbod van veiligheidstrainingen.nl
Een overval, diefstal, ongewenst gedrag of agressie, het brengt grote risico’s met zich mee. Risico’s waar je geen grip op hebt, maar waar je jezelf of je organisatie wel goed op kunt voorbereiden. Veiligheidstrainingen.nl verzorgt de volgende trainingen:

Oefenen en borgen van de bedrijfsveiligheid
Om de kennis en vaardigheden van je BHV-organisatie op peil te houden is het aan te raden jaarlijks te oefenen. Zo raken de collega’s op elkaar ingespeeld en weet men hoe efficiënt en snel te handelen in geval van een calamiteit. BHV.NL kan ondersteunen bij de volgende zaken:

Op de hoogte blijven?