Status Open
Aanvragen Hele jaar door
Provincie Heel Nederland
Kenmerken museum Project nog niet gestart

In het kort

Cultuurloket DigitALL ondersteunt onderzoek naar de haalbaarheid van een project (tot 10.000 euro).

Belangrijke voorwaarden*

  • Het gaat om kosten voor het doen van onderzoek/ontwikkelen en of uitvoeren van een pilot/ontwikkelen van een prototype voordat je met een project van start gaat.
  • Digitale middelen die specifiek voor het onderwijs worden ontwikkeld, zoals apps voor het digiboard of educatieve apps, komen niet in aanmerking voor ondersteuning door Cultuurloket DigitALL.

*Let op: dit is niet de volledige lijst aan voorwaarden. Ga naar de website voor een overzicht van alle voorwaarden voor deze financiering.

Goed om te weten

Cultuurloket DigitALL kent ontwikkelbijdragen toe voor out-of-pocket kosten, niet voor inzet van mensuren of faciliteiten die al onderdeel zijn van de organisatie – tenzij helder wordt onderbouwd waarom er toch aanvullende financiering nodig is. Heb je al een helder idee over het uit te voeren project? Vraag dan een projectbijdrage aan.

Vragen of meer informatie nodig?

Raadpleeg dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar info@cultuurloketdigitall.nl. Of bel met een van de adviseurs tijdens het wekelijkse spreekuur op dinsdag van 13.00 tot 17.00 uur, telefoonnummer: 020 800 9150.

Neem contact op

Wie gingen je voor?

Ontdek hoe musea, net als het jouwe, wegen bewandelden om financieringen te verwerven en subsidies te benutten. De voorbeelden belichten niet alleen de succesvolle financieringsinspanningen, maar biedt ook waardevolle inzichten en praktische tips die jouw instelling kunnen inspireren.