Status Open
Aanvragen Hele jaar door
Provincie Heel Nederland

In het kort

De Groene Grachten kan je ondersteunen met advies en uitvoerbegeleiding. De adviseurs hebben jarenlange ervaring met het verduurzamen van musea, kerken, monumenten en andere bijzondere panden. Om je met verduurzaming op weg te helpen is de De Groene Menukaart met kennis en ervaring van De Groene Grachten samengesteld. Heb je naar aanleiding van deze Menukaart nog vragen of suggesties? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met De Groene Grachten. 

Goed om te weten

Verduurzamen is maatwerk, daarom worden er twee smaken aangeboden: de Energiescan en Advies op Maat.

  • Energiescan: de adviseurs onderzoeken de mogelijkheden op technisch, financieel en juridisch vlak. Het eindresultaat is een kwalitatief adviesrapport met concrete kansen, inclusief een plan voor de vervolgstappen. Met het energiescan rapport weet je hoe je gefaseerd jouw gebouw(en) kunt verduurzamen en dit op natuurlijke momenten, zoals in het onderhoud, kunt uitvoeren.
  • Advies op maat: advies op Maat gaat verder dan de Energiescan. Ook hier kijken de adviseurs naar de technische, juridische en financiële haalbaarheid van maatregelen, maar ze werken de plannen in detail uit. Zo maken de adviseurs een energiemodel van het pand waarmee ze het energiegebruik, de investering en besparing doorrekenen.

Vragen of meer informatie nodig?

info@degroenegrachten.nl
020 – 210 14 46