Status Open
Aanvragen Hele jaar door
Provincie Heel Nederland

In het kort

Digitale transformatie helpt organisaties om kansen te benutten in tijden van verandering. Het maakt organisaties weerbaar en wendbaar. Hier kan je een aanvraag doen voor een bijdrage in de kosten voor specifieke professionele ontwikkeling in het kader van Digitale Transformatie voor uw personeel.

Belangrijke voorwaarden*

  • Alle partijen met een SBI-nummer overeenkomend met gevoegde lijst kunnen een aanvraag doen, mits zij een rechtspersoon zijn en minimaal 3 medewerkers hebben
  • Aanvragen kunnen worden gedaan voor de cofinanciering van trainingen, opleidingen, peer-to-peer trajecten, coaching en training on the job trajecten. Ook de voor kosten voor ondersteuning bij het opzetten van een organisatieplan voor digitale transformatie kan een aanvraag worden gedaan.
  • Het traject of de trajecten moet starten tussen 1 juni 2022 en 1 april 2025.
  • Er kan door een partij slechts één keer per kalenderjaar een aanvraag worden gedaan. Deze aanvraag mag wel meerdere trajecten bevatten.

*Let op: dit is niet de volledige lijst aan voorwaarden. Ga naar de website voor een overzicht van alle voorwaarden voor deze financiering.

Goed om te weten

Je mag zelf bepalen welke trainings- of opleidingsprogramma het beste aansluit bij uw situatie en organisatie. Ook traject als peer-to-peer en training on the job komen in aanmerking voor cofinanciering. De aanvraag wordt beoordeeld door PACCT in samenwerking met DEN. Er geldt een maximum financiële bijdrage van €50.000,-. per organisatie voor de duur van het project.

Vragen of meer informatie nodig?

Neem contact op met platform ACCT via info@werktuigppo.nl.