Veel ondernemers willen hun bedrijf verduurzamen en zijn op zoek naar mogelijkheden om dit te financieren. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Meld je aan voor dit webinar op initiatief van MKB-Nederland en Rabobank.

Schrijf je in

Er zijn veel mogelijkheden om het verduurzamen van je bedrijf te financieren: eigen vermogen, subsidies, fiscale regelingen, een lening, of – wat veel voorkomt – een combinatie hiervan.

Maar hoe pak je dit aan? Welke subsidies, fiscale regelingen en financieringsvormen zijn er? Welke afwegingen moet je maken om tot een goed onderbouwd plan te komen? Hoe pakken andere ondernemers dit aan?

Tijdens het webinar op 16 april komen verschillende experts aan tafel die hun kennis, ervaringen en inzichten graag met je delen.

Webinar: Zo Financier je Verduurzaming
Leiderschap in Cultuur x Museumvereniging