Deze bijeenkomst is voor iedereen die werk maakt van de Faro Uitvoeringsagenda en voor andere geïnteresseerden die Faro een warm hart toedragen. De dag is opgedeeld in een ochtendprogramma en een middagprogramma, met veel ruimte voor uitwisseling en interactie.

Schrijf je in

De ochtend is speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Faro subsidieregeling of nieuwsgierig zijn naar de lopende ideeën. Deze regeling is gericht op aanpassing van de erfgoedzorg zodat deze meer Faro wordt. Initiatiefnemers kunnen hun ideeën en plannen delen en inbreng van anderen vragen. Iedereen kan ook op de ideeën van anderen reageren, en wie weet ontstaan er nieuwe samenwerkingen.

De middag richt zich op het gedachtengoed en de praktijk van Faro. Laat je inspireren, denk mee over de mogelijkheden die Faro brengt en leer van de ervaringen van diverse initiatieven in uitvoering.

Het is mogelijk de ochtend, de middag of beide dagdelen mee te doen. Neem deel aan het Faro-netwerk!

Netwerkbijeenkomst Faro: Werk- en Inspiratiedag
Leiderschap in Cultuur x Museumvereniging