Oktober is de Maand van de Geschiedenis

Nieuws | 23 mrt 2017

Is geluk alleen een product van deze tijd of zijn mensen altijd bezig het geluk te vinden? In oktober spoelt de Maand van de Geschiedenis terug rond het thema Geluk. Van gelukzoekers tot weldoeners, van Fortuna tot vrijheid. Doet uw museum ook (weer) mee? Vanaf nu kunt u uw activiteiten aanmelden op Maandvandegeschiedenis.nl.

De voorbereidingen voor de Maand van de Geschiedenis zijn volop aan de gang. Ook dit jaar belooft het een divers programma te worden met actuele talks, festivals, tours, tentoonstelling en meer. Meedoen met de Maand van de Geschiedenis is eenvoudig en bovendien gratis.

Word deelnemer

U wordt deelnemer zodra u een publieksactiviteit organiseert in oktober en deze aanmeldt op Maandvandegeschiedenis.nl. Denk bijvoorbeeld aan een prikkelend debat, verdiepende lezing, college, rondleiding festival, filmavond of tentoonstelling. De activiteit is vanzelfsprekend aan geschiedenis gerelateerd, sluit aan bij het thema Geluk en vind plaats in oktober.

U kunt vanaf 23 maart uw activiteit(en) aanmelden op de Maandvandegeschiedenis.nl. Daar is ook meer informatie over deelname te vinden.

Deel dit nieuws