MuseumkaartMatch

Maak een matchprofiel aan en vind je ideale gezelschap voor een dagje museum! MuseumkaartMatch is bedoeld voor Museumkaarthouders van 18 jaar of ouder.

Vind je ideale gezelschap voor een dagje museum

Je wilt dolgraag naar die nieuwe tentoonstelling, maar je kunt even niemand vinden die met je mee wil. Of misschien zoek je iemand om samen regelmatig mee naar een museum te gaan? Via MuseumkaartMatch vind je heel makkelijk iemand die ook op zoek is naar jou! Maak je matchprofiel aan en vind je ideale gezelschap voor een dagje museum. De matchservice is bedoeld voor Museumkaarthouders van 18 jaar of ouder.

80.000 bezoekers op het platform

Sinds de lancering hebben 80.000 mensen het platform bezocht, meer dan de helft afkomstig uit Noord- en Zuid-Holland. Er zijn 5.162 oproepen geplaatst en 7.134 reacties verstuurd. Bijzonder is dat meer dan een kwart van de oproepen komt van mensen tussen de 18 en 35 jaar oud. Deze leeftijdscategorie vormt slechts 9% van alle Museumkaarthouders. 

Hoe kun je je aanmelden?

Als je een Museumkaart hebt, kun je een profiel aanmaken op de website. Hier vertel je wie je bent, wat voor gezelschap je zoekt en welk museum je wilt bezoeken. Ook kun je reageren op andere oproepen. Er is bewust gekozen om geen foto bij het profiel te plaatsen. De focus ligt niet op romantiek, maar op het vinden van iemand om mee naar het museum te gaan. 

  

Vind je ideale gezelschap voor een dagje museum!