Meld je nu aan voor de Children in Museums Award 2018

Nieuws | 07 mrt 2018

Een kans om je museum internationaal op de kaart te zetten!

Sinds 2011 belonen Hands On! International en de European Museum Academy jaarlijks een opvallende tentoonstelling voor kinderen met de Children in Museums Award.

Innovatieve hands-on tentoonstellingen voor kinderen

De internationale jury van museumprofessionals die zich bezighoudt met de toegankelijkheid van musea voor kinderen, is op zoek naar innovatieve hands-on tentoonstellingen waarbij speciale aandacht wordt besteedt aan de leerbehoeften van kinderen.

Inzendingen van (kinder)musea, educatieve centra en wetenschapscentra die zich richten op kinderen tussen de 0 en 14 jaar zijn zeer welkom. Voormalige aanvragers zijn vrij om opnieuw een aanvraag te doen met een nieuw project.

Meld je project nu aan

Meld je project nu aan, want het is een kans om je museum internationaal op de kaart te zetten!

Download het aanmeldformulier hier

Deadline: 31 maart 2018

Naast de eer ontvangt de winnaar €5000,-, gesponsord door Mercis BV.

Lees hier meer over de jury en hun werk