Jaarverslag Museumvereniging vastgesteld tijdens ledenvergadering

Nieuws | 23 mei 2017

Tijdens de ledenvergadering in het Zuiderzeemuseum zijn gisteren het Museumvereniging-jaarverslag en de jaarrekening 2016 vastgesteld. Naast het formele deel was er ook aandacht voor ontwikkelingen rondom de Museumkaart en voor de herziening van het cultuurbestel en de invloed daarvan op de museumsector.

Twee bestuursleden zijn uitgezwaaid; Paul van Vlijmen en Annabelle Birnie. Stijn Schoonderwoerd (Nationaal Museum voor Wereldculturen) is door de vergadering benoemd. Een voordracht vanuit het bestuur voor de andere vrijgekomen positie volgt nog.

Jaarverslag
Zie www.museumverenigingjaarverslag.nl/2016 voor het Museumvereniging-jaarverslag 2016 en de jaarrekening 2016.

Het jaarverslag van Museumkaart is al eerder gepresenteerd en te vinden op: www.museumkaartjaarverslag.nl/2016/