Handleiding Lobbyen bij de gemeente 2018

Nieuws | 24 nov 2017

Een actief public affairs beleid

Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Als Museumvereniging willen we onze leden handreikingen doen hoe zij zich hierop kunnen voorbereiden. Daarom hebben we een Handleiding Lobbyen bij de gemeente 2018 geschreven.

De Museumvereniging voert een actief public affairs beleid om het belang van de museumbranche zo goed mogelijk te dienen. We zijn spreekbuis richting pers en politiek. In de Handleiding Lobbyen bij de gemeente 2018 staan praktische tips en tricks genoemd over lobbyen. Adviezen over welke boodschap af te geven, op het juiste moment, bij de juiste persoon.

Regiobijeenkomsten

In het komende jaar worden er net als dit jaar enkele regiobijeenkomsten georganiseerd door de Museumvereniging. Bij deze bijeenkomsten zullen er workshops en één-op-één speeddates worden georganiseerd met collega’s van Team Public Affairs. Dit zal onder andere gaan over lobbyen.

We helpen u graag verder

Met ons in gesprek over dit onderwerp?

We helpen u graag verder

Met ons in gesprek over dit onderwerp?