Facilitair Medewerker

Vacature | 16 nov. 2021

Organisatie: Museum Prinsenhof Delft
Locatie: Delft
Omvang: 36 uur per week
Sluitingsdatum: 5 december 2021

Je rol

Als facilitair medewerker ben je verantwoordelijk voor het veilig en in conditie houden van ons gebouw en de technische installaties. Je verhelpt eenvoudige storingen of gebreken zelfstandig en voor complexere zaken heb je een signalerende en adviserende rol.

Je coördineert de onderhoudswerkzaamheden en stemt deze af met gebruikers, aannemers en de technisch beheerders van de gemeente Delft. Je zorgt voor technische ondersteuning van de projectleiders tentoonstellingen in de op- en afbouwperiode van een tentoonstelling. Bij verhuur en events richt je de ruimtes in naar de wensen van de gebruiker zowel qua meubilair als techniek.

Je werkplek

Museum Prinsenhof Delft is een museum van nationale betekenis met een prachtige Delftse collectie. Onze collectie en verhalen willen wij delen met een zo breed mogelijk publiek. Met onze tentoonstellingen, activiteiten en ons unieke monumentale gebouw willen we bezoekers context geven, inspireren en uitdagen om met elkaar in gesprek te gaan. Dat doen we aan de hand van drie pijlers: Willem van Oranje, Delfts Blauw en Delftse Meesters. En met de voor ons museum kenmerkende ‘Delftse blik’, een nieuwsgierige, innovatieve en open kijk op de wereld.

Je vormt samen met een ervaren collega het facilitair team en maakt deel uit van de afdeling bedrijfsvoering. Naast de zelfstandige taken werk je veel samen met de floormanagers, beveiliging, het team van events en verhuur en de projectleider tentoonstellingen.

Functie-eisen

Je profiel Met jouw collegiale en oplossingsgerichte instelling weten collega’s jou snel te vinden. Je hebt een brede praktische en technische instelling en kent de werking van audiovisuele middelen. Daarnaast vind je het fijn om in wisselende teams samen te werken en red je jezelf ook prima als je zelfstandig een klus moet uitvoeren.

Wat wij verder graag zien:

  • Een technische mbo-opleiding;
  • Werkervaring in een gelijksoortige functie van minimaal 2 jaar bij voorkeur in een monumentale omgeving;
  • In het bezit van een BHV-certificaat;
  • Woont in verband met piketdiensten in de nabije omgeving van Delft;
  • Bereidheid om incidenteel weekend- en avonddiensten te draaien.
  • Arbeidsvoorwaarden.

Ons aanbod

We bieden een uitdagende baan op een historische plek met een goede sfeer. Je wordt onderdeel van een hardwerkend team, waarin jij je eigen verantwoordelijkheden hebt.

Museum Prinsenhof Delft is onderdeel van de gemeente Delft. Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.176,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 7). De vacature is voor 36 uur per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor twee jaar.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald. Er zijn voldoende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.

Het museum is gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en ligt midden in de binnenstad van Delft.

Meer informatie of direct solliciteren

Wil je eerst meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Rik Köhler, Hoofd bedrijfsvoering via telefoonnummer 06 52 73 91 73.

Ben jij de facilitair medewerker die wij zoeken? Dan zien wij graag jouw cv en motivatie uiterlijk zondag 5 december. De eerste selectiegesprekken vinden plaats op maandag 13 december en de tweede gespreksronde zal zijn op woensdag 22 december.

Direct solliciteren kan hier.