60.000 medewerkers staan getraind paraat voor Veilig Samen Uit

Nieuws | 04 mrt. 2021

De Club van Elf, waarin 24 toonaangevende dagrecreatiebedrijven zijn verenigd waaronder onder andere het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Openluchtmuseum en Spoorwegmuseum, vraagt ministers Van Engelshoven, Van ’t Wout, Schouten, De Jonge en staatssecretaris Keijzer om spoedige opening van professionele dagrecreatie.

Doorstroomlocaties zoals attractieparken, dierentuinen en musea - veelal buitenlocaties - zijn klaar om open te gaan. Voor velen begint het nieuwe seizoen de laatste week van maart om klaar te zijn voor de Paasdagen. In de sector staan 60.000 getrainde medewerkers paraat om gasten opnieuw op 1,5 meter te ontvangen in een gecontroleerde omgeving met de juiste hygiëne maatregelen en duidelijke communicatie.

De hele brief is hier te vinden.